ExerScience

Scholing in inspannings- en trainingsfysiologie

ExerScience is gespecialiseerd in het verzorgen van korte, direct in de praktijk toepasbare en op maat gemaakte cursussen en trainingen (workshops) binnen het domein van de inspannings- en trainingsfysiologie voor onder andere fysiotherapeuten, (sport)artsen, bewegingswetenschappers, (personal) trainers, longfunctielaboranten en hartfunctielaboranten. Scholingsonderwerpen omvatten onder andere: inspanningsfysiologie, toepassing van inspanningstests, interpretatie van inspanningstests, high-intensity interval training, prevalidatie/prehabilitatie en revalidatie.


ExerScience is op 7 augustus 2014 te Utrecht opgericht door dr. Maarten Werkman en dr. Bart Bongers. Beiden zijn gepromoveerd en opgeleid als klinisch inspanningsfysioloog in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. 
Beiden zijn werkzaam als klinisch wetenschapper en docent binnen het domein van de klinische inspanningsfysiologie bij patiënten met chronische aandoeningen (oncologie, multi-orgaanfalen en de kritiek zieke patiënt). Maarten werkt daarnaast ook als fysiotherapeut binnen de academische klinische setting (intensive care en transplantatiegeneeskunde). In het kader van bovengenoemde werkzaamheden zijn beiden continue op de hoogte van nieuwe wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen.


Contact

ExerScience
Scholing in inspannings- en trainingsfysiologie 

Dr. Maarten S. Werkman
Dr. Bart C. Bongers

exer-science@outlook.com 

Bankrekeningnummer: IBAN: NL80 ABNA 0534 6516 74
BIC: ABNANL2A
KvK nummer: 61286311
BTW nummer: NL854284345B01

 This page is only available in Dutch…